Kies & Co stuurt nota via e-mail

uwnota wordt InfomedicsZorg verlenen leuker dan administreren.

Tandartspraktijk Kies en Co heeft het versturen en innen van nota’s uitbesteed aan Infomedics. Daardoor kunnen wij onze tijd besteden aan patiënten in plaats van aan administreren. Dat vinden wij niet alleen leuker maar kunnen wij ook beter.

Tandartsnota digitaal betalen

Wij zijn een van de tandartspraktijken die meedoen aan een proef bij Infomedics voor een digitale tandartsnota en online betalen. Sinds 7 september 2015 factureert Infomedics onze patiënten digitaal. Dat is makkelijker, bespaart kosten en is ook nog eens beter voor het milieu. In plaats van een nota per post ontvang je nu een e-mail met een betaallink. Om veiligheidsreden wordt er een SMS-verificatie toegestuurd. Het is daarom noodzakelijk dat je mobiele nummer bij ons bekend is. Indien je binnen 10 dagen na ontvangst van de e-mail niet inlogt om de factuur in te zien, ontvang je de factuur vervolgens automatisch per post. In deze e-mail of factuur staan een factuurnummer en een inlogcode. Als je met deze gegevens inlogt op infomedics.nl kun je, na de SMS-verificatie, je tandartsnota inzien en deze op 2 manieren GRATIS betalen. Betalen kan namelijk via een eenmalige automatische incasso (gratis) en internetbankieren (gratis).

Let op: Er is ook een 3e optie, maar die kost je geld. Infomedics brengt voor het betalen via iDeal 0,25 cent extra in rekKnop betalen Infomedicsening omdat de kosten van deze betaaloptie niet in de door de overheid vastgestelde tandartstarieven zijn opgenomen (zie ook: veel gestelde vragen op uwnota.nl). Om extra kosten te voorkomen adviseren wij je deze betaaloptie niet te gebruiken.

Liever een nota per post?

Wil je de nota van je tandarts toch gewoon via de post blijven ontvangen? Dan kun je inloggen op infomedics.nl en digitaal factureren eenvoudig uitzetten. Je kunt dit ook aan de balie van Tandartspraktijk Kies & Co aangeven. Ontvang je nog geen digitale nota, maar wil je dat wel graag. Geef dan je e-mailadres en mobiele nummer even door aan onze tandartspraktijk. Wij zorgen er dan voor dat je de tandartsnota voortaan via e-mail ontvangt.

Nota en tandartstarieven

Wil je meer weten over de nota en tarieven van je tandarts? Bezoek dan de pagina Nota en betalen.

Vragen

Heb je nog vragen? Bekijk dan veel gestelde vragen op uwnota.nl. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met de Servicedesk van Infomedics via 0900 – 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek).