Tanden bleken voor wit gebit

Tanden bleken voor een prachtige glimlach

tanden-bleken-witte-tandenEen wit en stralend gebit. Wie wil dat niet? Tanden witter maken met behulp van bleekbehandelingen kan in veel gevallen, maar niet altijd. Overweeg je een bleekbehandeling voor wittere tanden? Kies dan voor een veilige en verantwoorde manier. Bleek je tanden altijd onder professionele begeleiding van je tandarts. We hebben deze bleekmethode eerst zelf ondergaan. We zijn zeer enthousiast over het bereikte resultaat.

Deskundige begeleiding bij tanden bleken

Tijdens een consult bij je tandarts wordt je gebit en mondsituatie beoordeeld. We bepalen wat voor jouw situatie mogelijk is en geven je het hierbij passende advies om op de beste wijze je tanden te bleken.

Veilig en ervaren tanden witter maken

Een bleekbehandeling bij Kies & Co in IJsselstein heeft, ook op de lange termijn, geen nadelige effecten op je gebit en gebeurt onder verantwoordelijkheid van je eigen tandarts. De gebruikte materialen zijn onschadelijk voor je tanden en veilig voor de rest van het lichaam.

De eerste stap op weg naar een prachtige glimlachTandartspraktijk-KiesenCo-IJsselstein-tanden-bleken

Wij adviseren onze patiënten graag over wat het beste bij hun gebit en specifieke mondsituatie past. Heb je vragen over mooie tanden? Wil je weten wat de kosten zijn? Stel ze ons via dit formulier of bespreek het tijdens je eerstvolgende afspraak.

Meer informatie

Op ‘Alles over het gebit’ of  bij het Ivoren Kruis lees je meer over het bleken van tanden en het te verwachten effect.