Rapportcijfers Kies en Co

Patiënten beoordelen Tandartspraktijk Kies & Co met 8,5.Tevredenheid-beoordeling-patienten-KiesenCo

Om de kwaliteit van haar dienstverlening te monitoren en waar mogelijk verder te verbeteren laat Tandartspraktijk Kies & Co periodiek een tevredenheidsonderzoek onder patiënten afnemen. Patiënten beoordelen in dit onderzoek alle fasen in het contact tussen patiënt en praktijk .

Beoordeling tevredenheid tandarts, mondhygieniste en meer

In oktober 2015 gaven maar liefst 500 patiënten hun feedback op de dienstverlening van Tandartspraktijk Kies & Co. Met deze beoordelingen is het team van Tandartspraktijk Kies en Co heel blij. Soms betrof het een bevestiging van wat we eigenlijk al wisten, maar we hebben ook heel veel nieuwe inzichten en adviezen gekregen. De gemiddelde waardering over alle aspecten van de dienstverlening was een 8,5. Het persoonlijk contact, de behandeling door de tandarts en mondhygiëniste en de behandeling van kinderen scoorden allen nog beter. Daar zijn de medewerkers van Kies & Co zeer trots op.

Tips en Tops voor verdere verbetering

De verkregen tips en tops helpen bovendien de zorgverlening door onze tandartspraktijk verder te verbeteren. Daar gaan wij het nieuwe jaar mee aan de slag. Wij bedanken onze patiënten hartelijk hiervoor en verwachten dat je het effect ook gaat merken. Van het onderzoek is een leuk rapport gemaakt, waarin alle onderzoeksonderwerpen aan bod komen.

Nieuwsgierig naar het gehele rapport?

Ook nieuwsgierig geworden? We hebben een mooi, kort en krachtig, rapport opgesteld. Vul onderstaand formulier aan en wij sturen je per email het rapport “Wat patiënten van Tandartspraktijk Kies en Co vinden.”