Compliment geven

Ben je tevreden over onze dienstverlening en/of medewerkers?

compliment geven

Dank voor je compliment.

Wij doen er letterlijk alles aan om je in een fijne sfeer op je gemak te stellen, goed te informeren en de beste tandheelkundige zorg te bieden. Ben je hierover tevreden? Dan vinden we het natuurlijk geweldig als je dit, als een echte ambassadeur van onze praktijk, aan een ander verteld, door een compliment te geven.

Compliment geven

Maar voor ons team is het natuurlijk ook heel leuk en motiverend van je te horen als we er in slagen je tot een tevreden patiënt te maken. Klik hiervoor op onderstaande button compliment geven en geef aan wat je juist zo tevreden maakt.

compliment

Hieronder een greep uit de ontvangen complimenten

“Complimenten voor tandarts Lisette en haar collega. Ik ben enorm bang voor behandelingen. Maar ben enorm op mijn gemak gesteld. Ze heeft eerst alle handelingen uitgelegd. Ik hoop dat Lisette nog lang mijn tandarts wil blijven.100 procent mee gevallen.”

“Vanmorgen behandeld door Lisette en Merjam. Wat een fijne combinatie! Ik ben erg blij dat we als gezin naar Tandartspraktijk Kies en Co zijn overgestapt. Dat hadden we veel eerder moeten doen! Bedankt!

“Ik kan alleen maar zeggen “sjapoo Barbara”! Wat een rust en kundigheid.”

Mijn man heeft een ziekte beweegt heel erg, waardoor behandelen moeilijk is. Maar met het geduld van de tandarts en haar assistente is het toch gelukt. Onze complimenten!”

“Goede eerste indruk gekregen bij Tandartspraktijk Kies & Co. Ik werd behandeld door een frisse, jonge en enthousiaste tandarts en waardeer haar open houding.”

“Ik word altijd zeer prettig geholpen. Zowel mijn mondhygieniste als tandarts neemt altijd alle tijd.”

“Altijd al als kind bang geweest voor de tandarts… Nu als 46 jarige ben ik weer opnieuw met beugelen begonnen op advies van Kies & Co. Een spannend traject maar ik ben zo blij dat zij mijn tandarts is. Rust, begrip en veel uitleg, hiermee stelt ze mij op mijn gemak. Ook de assistentes verdienen een compliment!

“Reuze lief en geruststellend voor kinderen (en volwassenen). Goede kwaliteit. Altijd vriendelijk en goed bereikbaar. En zeer nette en uitgebreide behandelkamers/ -apparatuur.”

“Mijn complimenten voor Barbara!!! Vandaag wortelkanaalbehandeling afgemaakt, ik was echt heel erg zenuwachtig, maar Barbara stelde mij zeer op mijn gemak en ik heb echt niks gevoeld. Ik ben zo blij met Kies en Co!!!!”

“Vandaag onze eerste afspraak bij Lisette Overkamp-Lamers. Onze dochter was nogal bang en was ook nog als eerste aan de beurt. Daar voelde ze niet veel voor, maar Lisette wist haar op een leuke en wat speelse manier helemaal op haar gemak te krijgen. Fantastisch! Ook zelf als prettig ervaren. Er wordt de tijd genomen en duidelijk verteld wat er wordt gedaan en eventueel waarom. Wij zijn blij met de overstap.

“Goede ervaring, aardige tandarts met goede kennis van zaken.”

“Deskundige praktijk. Mijn ervaring is zeer goed mijn dochter werd zeer goed en vriendelijk behandeld voor de eerste keer.”

“De fijnste tandarts. Wij kennen als gezin Barbara Zijlstra al jaren. We gaan met plezier voor de controles en behandelingen omdat we er zeker van zijn dat Barbara er voor zorgt dat we geen pijn hebben, zij altijd vriendelijk is, de tijd neemt en heel duidelijk uitlegt wat zij doet en waarom.”

“Ik heb goede ervaringen met deze tandartspraktijk. Ze zijn aardig en alles wordt goed uitgelegd. Er wordt ook rekening gehouden met angstige mensen.” 

“Heb vorig jaar een gecompliceerde wortelkanaalbehandeling ondergaan en mede daarop is mijn positieve beoordeling gebaseerd.”

“Ze snapt, wat je als patiënt wel of niet wilt. Doet kundig haar zaken en informeert uitgebreid over de mogelijkheden. Verdoven is pijnvrij. Hoe ze die naald prikt snap ik niet, maar je voelt er niets van. Door haar heb ik nog steeds een goed gebit.”

“De dames van Kies & Co informeren je tijdens de behandeling steeds wat ze gaan doen en hoe lang het nog duurt. Dan weet je dus waar je aan toe bent. Wel zo prettig als je al niet zo’n fan bent van de tandartsstoel (zoals ik)”

“Ook wij delen de goede zorg die jullie als tandartspraktijk leveren. Over Barbara niets anders dan lof, wat een toegankelijke én deskundige tandarts. Verder inderdaad complimenten voor de sfeer die er in de praktijk heerst, voor zover door ons kan worden beoordeeld. Wij zijn blij met jullie.”

Raadpleeg Independer

Raadpleeg voor een up-to-date overzicht Independer, met de waardering en beoordeling van onze patiënten.