Tandarts Lisette Overkamp

Tandartspraktijk Kies en Co en Esmat Shekary

Lisette Overkamp-Lamers volgt tandarts Esmat Shekary op. Esmat Shekary dankt hierbij al haar patiënten voor de sfeer en fijne samenwerking. Natuurlijk feliciteren de collega’s van Tandartspraktijk Kies & Co haar met haar volgende stap en wensen haar hierbij veel succes.

Tandarts_Tandartspraktijk Kies en CoUitbreiding werkdagen Tandarts Lisette Overkamp

Gelukkig hebben wij voor de vaste patiënten van Esmat inmiddels een oplossing gevonden. Vanaf 26 juli 2016 breidt onze tandarts Lisette Overkamp-Lamers namelijk haar werkzaamheden uit van 1 naar 3 dagen. Zij zal alle afspraken, behandelingen en de behandelplannen van de patiënten van tandarts Esmat Shekary overnemen.

Kennismaken met tandarts Lisette Overkamp

Tandarts Lisette Overkamp-Lamers maakt sinds de zomer van 2015 al deel uit van het team van Tandartspraktijk Kies & Co in IJsselstein. Lisette is 34 jaar en is in 2008 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Nijmegen. Ook Tandarts Barbara Zijlstra en Tandarts Miriam Jongerius-Versteeg zijn aan deze universiteit afgestudeerd, waardoor hun filosofie en werkwijze heel consistent zijn.

Door de uitgesproken vrolijkheid van Lisette zal je je bij haar snel op je gemak voelen. Vanaf 25 juli 2016 zijn er drie dagen waarop je bij Tandarts Lisette Overkamp-Lamers afspraken kunt maken: dinsdag, woensdag en vrijdag. Je hebt dus meer keuze en je kunt nu ook makkelijk aansluitend een afspraak combineren met een bezoek aan de mondhygieniste.

Specialiteiten Lisette

Slapen-is-tandenpoetsenLisette is een van de meest enthousiaste tandartsen die wij kennen. Je zal je bij haar dan ook snel op je gemak voelen. Met haar uitgesproken passie voor het behandelen van kinderen past zij bovendien heel goed bij het karakter en de filosofie van onze praktijk. Tandarts Lisette Overkamp-Lamers is een Algemeen Tandarts, maar heeft daarbovenop drie specialismen ontwikkeld waarmee zij een mooie verrijking biedt op de mondzorg-dienstverlening van Tandartspraktijk Kies & Co in IJsselstein:

  1. kindertandheelkunde
  2. angstige patiënten
  3. patiënten met een (verstandelijke) beperking

Lidmaatschappen

Lisette is aangesloten bij het KNMT, Nederlandse Vereniging voor KindertandheelkundeNVT en Vereniging tot Bevordering der 
Tandheelkundige Gezondheid voor Gehandicapten.