Tien voordelen verbouwing

verbouwing_tandartspraktijk_kiesencoAanleiding verbouwing

Vier jaar na de opening van de nieuwe tandartspraktijk van Kies en Co, vonden wij het noodzakelijk de voorzieningen van de tandartspraktijk verder te gaan verbeteren. Er waren verbeterpunten vanuit onze medewerkers en uit ons patiënt-tevredenheidsonderzoek.Al met al wordt het een ingrijpende verbouwing die minstens 10 grote voordelen biedt. Op 7 juli is de praktijk gesloten en vanaf dinsdag 26 juli 2016 zijn wij weer geopend.

1-   Extra moderne behandelcapaciteit

De praktijk wordt uitgerust met een 4e (en laatste) behandelkamer, die exact hetzelfde -dus even modern en compleet- wordt uitgerust als onze andere drie behandelkamers. Dit wordt overigens een heel mooie en lichte kamer, mede door het uitzicht op het park.

2-   Meer behandeldagen en gecombineerde afspraken

Tandarts Lisette Overkamp is specialist in het behandelen van kinderen en angstige patiënten. Er wordt vaak naar deze specialiteiten gevraagd. Naast op vrijdag kan jij, al dan niet samen met je kinderen, nu ook afspraken met haar plannen op dinsdag en woensdag.

Tandarts Miriam Jongerius zal er nu ook op donderdag voor je zijn (maandag, woensdag en donderdag). Tandarts Barbara Zijlstra is onveranderd op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor je beschikbaar.

En bij onze ervaren mondhygiëniste Marjolein Smit kan je in het vervolg zelfs vier dagen per week terecht (maandag – donderdag). Lianne van ’t Ende, onze andere mondhygiëniste, werkt op maandag, donderdag en vrijdag. Je kunt nu dus nog makkelijker je afspraak met je eigen mondhygiëniste en tandarts bij Kies & Co combineren.

3-   Aannemen nieuwe patiënten mogelijk

Veel inwoners van IJsselstein (maar ook Benschop en Nieuwegein) hebben een tandarts (ver) buiten hun eigen woonplaats. Dit terwijl ze heel graag een tandarts in IJsselstein zouden willen hebben. Met deze uitbreiding neemt Kies & Co ook weer nieuwe patiënten aan.

4-   Persoonlijke ontvangst en telefoonbehandeling

Telefonische bereikbaarheid en persoonlijke aandacht aan de balie stonden elkaar in de weg. Om onze dienstverlening verder te verbeteren is de balie uitgebreid naar twee werkplekken. Nieuwe afspraken maak je natuurlijk ook makkelijk via www.kiesenco.com.

5-   Korte wachttijden

Bij binnenkomst kun je straks je aanwezigheid aangeven door op een touchscreen je geboortedag en maand aan te geven. Je tandarts of mondhygiëniste zien dan direct op hun computerscherm dat je binnen bent. Dit helpt ons om wachttijden zo kort als mogelijk te houden.

Verbouwing_KiesenCo_Tandartspraktijk

Plattegrond verbouwplannen Tandartspraktijk

6-   Ontvangstruimte aangenamer en ruimer

Wij zorgen er voor dat je zo kort als mogelijk in onze ontvangstruimte bent. Toch zagen we ook hier ruimte voor verbetering. Er is nu meer daglicht, meer ruimte, meer stoelen, een comfortabele bank en een leukere kinderhoek met een interactieve kidscorner. Het tapijt benadrukt het huiskamergevoel en dempt bovendien het geluid. Door de nieuwe indeling hebben patiënten en balie-assistenten meer privacy.

7-   Geen geluidsoverlast machinekamer

De ruimte waarin alle apparatuur (zoals compressoren) staan, wordt binnen onze tandartspraktijk op grotere afstand van de ontvangstruimte, balie en behandelkamers geplaatst. Een airconditioning gaat de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van deze apparatuur bovendien verbeteren.

8-   Efficiëntere desinfectie en behandelvoorbereiding

Achter de schermen van de behandelkamers van Kies & Co worden door een omloopassistente alle voor behandeling benodigde zaken grondig voorbereid. De tandarts en mondhygiëniste kunnen hierdoor goed hun werk doen en patiënten goed en snel helpen. Na behandeling worden de instrumenten direct gereinigd en gedesinfecteerd. De indeling en inrichting van deze ruimte is verder verbeterd, zodat we efficiënt kunnen werken en aan de laatste en daarbij aan de hoogste eisen voldoen.

9-   Comfortabele faciliteiten medewerkers

Kids-SpeelcornerComfort en zorg voor onze patiënten vinden wij heel belangrijk. Dat begint wat ons betreft met een fijne werkomgeving voor onze medewerkers. Want als zij zich fijn en blij voelen, dan ervaar jij dat als patiënt natuurlijk ook. Er is een eigen ingang, grotere kleedruimte, een eigen toilet en uitgebreide kantine en keuken.

10- Nog leukere kinderhoek

Er is ruimte ingebouwd voor een geweldig leuke Kids Corner, die is voorzien van een interactief speelsysteem met spelletjes voor kinderen van 2 – 10 jaar. Wachten hoeft gelukkig nooit lang, maar op deze manier wordt wachten toch leuker.