Patient ervaringen en beoordelingen tandarts IJsselstein

Hoe beoordelen patienten Tandartspraktijk Kies&Co?

Tandartspraktijk Kies & Co is gespecialiseerd in kindvriendelijke behandelingen.

Tandartspraktijk Kies & Co is gespecialiseerd in kindvriendelijke behandelingen.

Naar een andere tandarts, dat doen mensen niet zo snel. Nagenoeg altijd raadplegen mensen hiervoor vrienden en bekenden. 80% van de nieuwe inschrijvingen komt op deze wijze bij Kies&Co terecht. Ook worden websites geraadpleegd waar patiënten patient ervaringen en beoordelingen kunnen achterlaten. Daar kunnen patienten vervolgens tandartsen beoordelen en vergelijken. Vergelijk ook de tandartsen uit IJsselstein. Een van de sites die hiervoor veel geraadpleegd wordt is Independer.

Hieronder een greep uit de reacties die over Kies&Co op Independer zijn gepubliceerd.

 • Ilona (14 december 2023): “Ik vind dit toch wel een compliment waard. Wat is Youp een fijne tandarts, zojuist met m’n dochter bij Youp en zijn assistente geweest met m’n dochter. Wat een top team en wat zijn ze goed op elkaar ingespeeld/gewerkt. Ik werk zelf al 18 jaar in de tandartsbranche als receptioniste en ik weet hoe anders het kan zijn maar echt niets dan lof voor dit duo.”
 • Hans (13 juli 2022): “Vanmorgen is er een vulling vervangen bij mij. Ik ben geen fan van de tandarts maar hier is een compliment wel op zijn plaats. Super vriendelijk en ik wordt erg op mijn gemak gesteld en dat wordt gewaardeerd. Zo ga ik over een half jaar met iets minder lood in de schoenen naar de tandarts.”
 • Martin (21 januari 2022): “Geweldige service om mijn losgeraakte kroon direct na mijn bellen naar de praktijk te kunnen herplaatsen! Supersnel opgelost. Cliënt voelt zich ‘koning’👍🏽
 • Betty (16 september 2021): “Ik was vandaag voor het eerst bij de mondhygiënist. En omdat ik een angstig persoon bent, moet ik zeggen dat Nikita mij heel goed geholpen heeft. Ze heeft heel veel geduld en begrip. Top. Mag ook wel is gezegd worden.😀”
 • Nena (16 juli 2021): “Wat zijn we blij voor jullie gekozen hebben. Iedereen is even vriendelijk en rustig waardoor je met een goed gevoel naar de tandarts gaat. Zoals jullie ook met kinderen omgaan, nu denk ik voornamelijk aan mijn zoon van 7 bij Lisette. Hij vindt het heel leuk en boeiend overal in betrokken te worden. Ik hoop van harte dat hij dit zo blijft ervaren maar hij zegt zelfs nu al dat als een keer iets nodig is waarvoor hij een prikje moet krijgen of wat een beetje pijn kan doen, hij niet bang is omdat Lisette heel voorzichtig zal doen. Jullie mogen trots zijn op jullie team en jullie persoonlijke benadering, mijn ervaring is dat dit lang niet overal zo gaat!”
 • Peter (17 juni 2021): Sinds ik bij Kies en Co onder behandeling ben wordt mijn angst elke keer minder! Dus dacht stuur even een berichtje, erg fijn hoe jullie met me omgaan en mij steeds op mijn gemak stellen!”
 • Sascha (15 maart 2021): “Heel fijne behandeling gehad van Marjolein. Ze stelt je goed op je gemak, is rustig, goede energie en zeer zorgvuldig met de behandeling. Fijn dat ze mijn mondhygieniste is!”
 • Harry (22 januari 2021): “Vandaag onder behandeling geweest, om een oude amalgaamvulling te vervangen voor een composietvulling. Stukje vakwerk geworden. Erg blij mee. Barbara, hartelijk dank.”
 • Gaby (8 juli 2019): “Ik heb heel wat tandartsen voorbij zien komen door verschillende redenen (verhuizingen, slechte ervaringen etc). Nog nooit heb ik me zo op mijn gemak gevoeld als bij deze praktijk. Het maakt het ook veel prettiger omdat ze alles toelicht in gewone termen. Als het aan mij ligt ga ik niet meer weg bij deze tandarts.”
 • Henny Stigter (4 december 2018): “Bij Kies & Co heeft tandarts Barbara en mondhygieniste Melanie persoonlijke aandacht voor mij als client, met een enthousiast team om hen heen. Hun doel is mij enthousiast te maken om mijn mond optimaal gezond te houden! En dat lukt! Deskundigheid dragen zij uit naar mij als client. Ga zo. door!”
 • Branca (15 september 2015): “Wij zijn samen (vriend en ik) bij Kies &Co begonnen. erge angst voor de tandarts voor vriend maar is weg genomen. Zij gaan zo rustig met alles om, ook al ben je erg bang. Nu inmiddels ook met onze kleine man geweest, en de kleine man van bijna 3 vond het geweldig! En al helemaal de nieuwe tandenborstel die hij mee naar huis kreeg!”
 • Dennis van Doorn (28 mei 2015): Ben sinds een paar weken patiënt. Bij Kies en Co gekomen voor een second opinion. Vanaf binnenkomst word je meteen goed en vriendelijk geholpen. Er wordt goed voor je gezorgd en alles wordt rustig en in begrijpelijke taal uitgelegd. Daarom gelijk de overstap gemaakt. Net voor een endo geweest, helemaal niets gevoeld. Nooit gedacht om het niet erg te vinden om naar de tandarts te gaan!
 • “Bij deze nog mijn bijzondere dank voor de behandeling. Ik ben daar zeer tevreden over maar krijg ook vanuit mijn directe omgeving daar positieve opmerkingen over. Iets waar ik al jaren toch iets aan wilde laten doen is met vakkundigheid en grote tevredenheid opgelost, grote complimenten.”
 • “Goede ervaring, aardige tandarts met goede kennis van zaken.”
 • “Deskundige praktijk. Mijn ervaring is zeer goed mijn dochter werd zeer goed en vriendelijk behandeld voor de eerste keer.”
 • “De fijnste tandarts. Wij kennen als gezin Barbara Zijlstra al jaren. We gaan met plezier voor de controles en behandelingen omdat we er zeker van zijn dat Barbara er voor zorgt dat we geen pijn hebben, zij altijd vriendelijk is, de tijd neemt en heel duidelijk uitlegt wat zij doet en waarom.”
 • “Mijn ervaring met deze praktijk is goed je wordt rustig ontvangen en op je gemak gesteld. Ook als je erg bang bent voor de tandarts is dat bespreekbaar.”
 • “Heb vorig jaar een gecompliceerde wortelkanaalbehandeling ondergaan en mede daarop is mijn positieve beoordeling gebaseerd.”
 • “Ik ben van de hel in de hemel gekomen! ik hebt me werkelijk nog nooit zo op me gemak gevoeld bij een tandarts terwijl ik daar panisch voor was. en mijn kleinkinderen zijn nu gewoon blij als ze naar Barbara mogen.”
 • “Alleen maar positieve beoordelingen, nemen de tijd, zijn duidelijk betreffende de behandeling evt. kosten en laten de keuze bij de client. Werken op tijd, zijn vriendelijk en goed bereikbaar. Moderne apparatuur om mee te werken en deskundig.”

Tevredenheid onderzoek Tandartspraktijk Kies & Co 2015

In oktober 2015 is een uitgebreid tevredenheidsonderzoek verricht onder patienten van Kies & Co. Meer weten? Lees dan het artikel “Wat patienten van Kies en Co vinden.”

Goede tandarts in IJsselstein?
Vergelijk ervaringen en beoordeling tandartsen

Independer logoRaadpleeg Independer voor een volledig overzicht van alle reacties of om de tandartsen in IJsselstein eens te vergelijken.