Over Tandartspraktijk Kies & Co

Kies & Co is niet zomaar een tandartspraktijk

Kies & Co is niet zomaar een praktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne. Volwassenen en kinderen voelen zich door de aangename sfeer in onze hypermoderne praktijk al snel op hun gemak.

Aangename sfeer in onze hypermoderne praktijk.

Tandartspraktijk Kies & Co in IJsselstein is niet zomaar een praktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne. Volwassenen en kinderen voelen zich door de aangename sfeer in onze hypermoderne praktijk al snel op hun gemak. Daarnaast kun je bij ons persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie verwachten, uitgevoerd door ervaren specialisten. Lees ook wat onze patienten over Kies & Co vertellen.

Daarbij past natuurlijk ook de laatste tandheelkundige kennis, moderne behandelmethoden en patiëntvriendelijke technologie. Nagenoeg elke behandeling kunnen wij pijnloos uitvoeren.

Tandarts èn mondhygiëniste

Bij regelmatig bezoek aan de tandarts kunnen gebitsproblemen worden voorkomen en ontstekingen tijdig worden opgespoord en behandeld. Op deze manier levert Tandartspraktijk Kies & Co een positieve bijdrage aan je mondgezondheid en het behoud van je gebit. Onze mondhygiëniste helpt om je tandvlees gezond te maken en te houden. Daarnaast bieden wij regelmatig interessante nieuwsberichten ter verbetering van je mondzorg.

IJsselstein (Zenderpark)

Tandartspraktijk Kies & Co is makkelijk te bereiken vanuit IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik en omgeving. Je vindt ons aan de Floridalaan 6 in IJsselstein (Zenderpark). Er is voldoende parkeergelegenheid. Samen met collega’s en assistentes is Barbara Zijlstra je graag van dienst. We nodigen je van harte uit voor een bezoek.

Patiënt beoordeling

Ben je op zoek naar een nieuwe tandarts, dan is het wellicht interessant te lezen hoe onze patienten ons beoordelen. Maar wellicht wil je liever eerst eens kennismaken met ons team?

Aanmelden of meer informatie

Ben je er al helemaal uit? Dan kun je je aanmelden op de pagina Inschrijven. Ben je nog niet zover? Wellicht dat dan de pagina Een nieuwe tandarts in IJsselstein helpt. Hier vind je de belangrijkste informatie die andere patienten gebruikt hebben bij het maken van hun keuze.