Het team van Tandartspraktijk Kies & Co

Onze medewerkers maken het verschil

De tandartsen, mondhygiënistes en assistentes van tandartspraktijk Kies & Co IJsselstein stellen zich graag persoonlijk aan je voor. Mensen maken immers het verschil. Ons team zorgt voor een aangename sfeer. Kinderen en volwassenen voelen zich daardoor bij ons snel op hun gemak. Daarnaast kan je van ons persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie in het Nederlands verwachten. Ons team zorgt samen met jou voor een goed verzorgd gebit. Onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd, wat duidelijkheid geeft over de bevoegdheid.

Drs. Barbara Zijlstra
Tandarts
Na in 2001 afgestudeerd te zijn aan de Universiteit Nijmegen startte zij in 2002 haar eerste tandartspraktijk in Utrecht. In 2012 volgde tandartspraktijk Kies & Co. Je ervaart haar passie voor haar vak bij o.a. esthetische tandheelkunde en wortelkanaalbehandelingen. BIG-registratie: 2905.6628.702. Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Drs. Lisette Overkamp-Lamers
Tandarts
Lisette is in 2008 afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen en is aangesloten bij het KNMT, Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde, NVT en VBTGG. Zij is gespecialiseerd in kindertandheelkunde en in de behandeling van angstige patiënten en patiënten met een (verstandelijke) beperking. Bovendien voel je je door haar uitgesproken vrolijkheid snel op je gemak. BIG-registratie: 8990.9575.102. Aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Drs. Miriam Jongerius-Versteeg
Tandarts
Door haar fascinatie voor esthetische tandheelkunde past zij goed bij de filosofie van Kies & Co. Met geduld en passie voor haar vak werkt zij met je samen aan een optimaal verzorgd gebit. In 2011 is Miriam afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (ACTA). BIG-registratie: 7991.5032.302. Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

 

Marjolein Smit
Mondhygiëniste
Marjolein weet door haar enthousiaste persoonlijkheid, ervaring en vakkennis patiënten goed te motiveren samen te werken aan optimale mondhygiëne. Haar specialisaties zijn kindertandverzorging, parodontologie en zorg rondom implantaten. Marjolein is afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen (1994). Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

 

Lianne van ’t Ende
Mondhygiëniste
Lianne weet haar patiënten enthousiast en met een vrolijke noot te helpen bij het verder verbeteren van de mondgezondheid. Zij heeft een specialisatie in kindertandheelkunde en vindt haar werk nog veel leuker als zij ook nog eens kinderen kan helpen. Lianne is in 2015 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen en is aangesloten bij het NVM. Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

 

Meriam Straver
Tandartsassistente
Haar jarenlange ervaring in de zorg ervaar je al direct in de eerste kennismaking. Zij stelt je op je gemak en zorgt dat de tandarts goed zorg kan verlenen.

 

 

Melanie de Weijer
Balie-assistente
Melanie zorgt met al haar ervaring en een grote glimlach voor organisatie en rust in de praktijk en een strakke planning met zo min mogelijk wachttijden. Zij zorgt niet alleen voor een hartelijk welkom maar zorgt er ook voor dat je met een pijnklacht direct terecht kan.

 

 

Irene Joosten
Balie- en tandartsassistente
Enthousiasme en gezelligheid zijn Irene niet vreemd, maar aandacht en zorg voor de patiënt staan bij haar op nummer één. Door haar ervaring in de kinderopvang voelen kinderen zich snel op hun gemak.

 

 

Shanna Streng
Tandartsassistente
Met haar rustige uitstraling en vrolijkheid stelt zij patienten, groot en klein, al snel op het gemak. Zij heeft oog voor de patient en is voor de tandarts een deskundige assistente aan de behandelstoel.

 

 

Natasja Timmer
Tandartsassistente
Natasja is rustig, precies en gedegen. Zij zorgt daarmee voor een gerust gevoel bij onze patiënten. Zij is dan wel de jongste binnen ons team, maar beschikt nu al over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

 

Wendy Disco
Balie-assistente
Wendy heet je als balie-assistente altijd een warm welkom. Zij is zeer nauwkeurig, biedt een luisterend oor, is begripvol en behulpzaam.

 

 

 

Louisa Vink
Tandartsassistente
Met haar ervaring en relaxte manier van werken stelt zij iedereen, jong of oud, al snel op het gemak. Zij vormt een goed team met de tandarts en is betrokken met onze patiënten.

 

 

Hamide Sahin
Interieur verzorgster
Hamide is zeer precies, altijd vrolijk en een belangrijk lid van ons team. Zij zorgt met haar deskundigheid voor de voor een tandartspraktijk zeer belangrijke hygiëne.

 

 

Ervaringen

Lees hier ook de patiënt ervaringen met het team van Tandartspraktijk Kies&Co.