Het team van Tandartspraktijk Kies & Co

Onze medewerkers maken het verschil

De tandartsen, mondhygiënistes en assistentes van tandartspraktijk Kies & Co IJsselstein stellen zich graag persoonlijk aan je voor. Mensen maken immers het verschil. Ons team zorgt voor een aangename sfeer. Kinderen en volwassenen voelen zich daardoor bij ons snel op hun gemak. Daarnaast kun je van ons persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie in het Nederlands verwachten. Ons team zorgt samen met jou voor een goed verzorgd gebit. Onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd, wat duidelijkheid geeft over de bevoegdheid.

Drs. Barbara Zijlstra
Tandarts
Na in 2001 afgestudeerd te zijn aan de Universiteit Nijmegen startte zij in 2002 haar eerste tandartspraktijk in Utrecht. In 2012 volgde tandartspraktijk Kies & Co. Je ervaart haar passie voor haar vak bij o.a. esthetische tandheelkunde en wortelkanaalbehandelingen. BIG-registratie: 2905.6628.702. Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Drs. Lisette Overkamp-Lamers
Tandarts
Lisette is in 2008 afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen en is aangesloten bij het KNMT, Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde, NWVT en VBTGG. Zij is gespecialiseerd in kindertandheelkunde en in de behandeling van angstige patiënten en patiënten met een (verstandelijke) beperking. Bovendien voel je je door haar uitgesproken vrolijkheid snel op je gemak. BIG-registratie: 8990.9575.102. Aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Drs. Youp Tromp
Tandarts
We hebben dan eindelijk ook een man in ons team, maar dan ook een die makkelijk en enthousiast communiceert om samen aan een optimaal verzorgd gebit te werken. In 2018 is Youp afgestudeerd aan de Universiteit van Groningen. BIG-registratie: 799.242.690.02. Aanwezig op maandag en dinsdag.
Drs. Carlota Lopèz de Quadros
Tandarts
Carlota heeft niet alleen een aanstekelijk passie voor tandheelkunde, maar ook een aanstekelijk enthousiasme en dat merk je. In 2016 is Carlota afgestudeerd aan de Universidad San Pablo van Madrid en direct in Nederland gestart als tandarts. Zij spreekt inmiddels perfect Nederlands. BIG-registratie: 799.217.911.02. Aanwezig op woensdag en vrijdag.
Marjolein Smit
Mondhygiëniste
Marjolein weet door haar enthousiaste persoonlijkheid, ervaring en vakkennis patiënten goed te motiveren samen te werken aan optimale mondhygiëne. Haar specialisaties zijn kindertandverzorging, parodontologie en zorg rondom implantaten. Marjolein is afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen (1994). Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Lianne van ’t Ende
Mondhygiëniste
Lianne weet haar patiënten enthousiast en met een vrolijke noot te helpen bij het verder verbeteren van de mondgezondheid. Zij heeft een specialisatie in kindertandheelkunde en vindt haar werk nog veel leuker als zij ook nog eens kinderen kan helpen. Lianne is in 2015 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en om de week afwisselend op woens- of vrijdag. 
Melanie de Weijer
Balie-assistente
Melanie zorgt met al haar ervaring en een grote glimlach voor organisatie en rust in de praktijk en een strakke planning met zo min mogelijk wachttijden. Zij zorgt niet alleen voor een hartelijk welkom maar zorgt er ook voor dat je met een pijnklacht op korte termijn terecht kunt.
Shanna Streng
Tandarts-/preventieassistente
Met haar rustige uitstraling en vrolijkheid stelt zij patienten, groot en klein, al snel op het gemak. Zij heeft oog voor de patient en is voor de tandarts een deskundige assistente aan de behandelstoel. Daarnaast is Shanna ook preventieassistente, waardoor zij een goede aanvulling is voor onze praktijk.
Natasja Timmer
Tandartsassistente
Natasja is rustig, precies en gedegen. Zij zorgt daarmee voor een gerust gevoel bij onze patiënten. Ze beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Wendy Disco
Balie-assistente
Wendy heet je als balie-assistente altijd een warm welkom. Zij is zeer nauwkeurig, biedt een luisterend oor, is begripvol en behulpzaam.
Louisa Vink
Tandartsassistente
Met haar ervaring en relaxte manier van werken stelt zij iedereen, jong of oud, al snel op het gemak. Zij vormt een goed team met de tandarts en is betrokken met onze patiënten.
Suzanne Pruijssers
Balie- en tandartsassistente
Enthousiasme en gezelligheid zijn Suzanne niet vreemd. Aan de balie heet zij je hartelijk welkom en helpt zij je graag, en wanneer zij aan de stoel helpt, staat bij haar aandacht en zorg voor de patiënt op nummer één.
Sabine Vonk
Omloop- en tandartsassistente
Sabine vormt een goed team met onze tandartsen. Zij is kalm in alle omstandigheden, zorgt er met een glimlach voor dat je je op je gemak voelt en dat de tandarts je de beste zorg kan bieden.

Ervaringen

Lees hier ook de patiënt ervaringen met het team van Tandartspraktijk Kies&Co.