Inschrijven bij Tandartspraktijk Kies&Co IJsselstein

Inschrijven bij je nieuwe tandarts kost slechts enkele minutenInschrijven goede nieuwe tandarts IJsselstein

Ben je er al uit? Dan helpen we je hier om je eenvoudig aan te melden. Ben je nog niet overtuigd? Dan is de pagina Een nieuwe tandarts in IJsselstein wellicht interessant. Daar vind je namelijk alle informatie die andere patienten geholpen hebben bij het maken van hun keuze.

Het is heel eenvoudig meerdere gezinsleden in één keer bij Kies&Co aan te melden. Dat kan met onderstaand formulier. Wil je liever bellen of even langskomen? Je bent van harte welkom. Onze balie-assistente is van 8 uur tot 17 uur (vrijdag tot 16 uur) bereikbaar. Dan krijg je gelijk een goede indruk van de sfeer van onze comfortabele en moderne praktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne.

Als gevolg van de vele aanmeldingen in het 1e kwartaal , hebben wij helaas tijdelijk een wachtlijst. Dit is nodig om de kwaliteit van onze dienstverlening en korte doorlooptijd tot de eerste afspraak te kunnen blijven garanderen. Je kunt je wel gewoon via onderstaand formulier aanmelden. Vanaf 1 juli zullen wij nieuwe inschrijvingen verwerken in volgorde van binnenkomst. Excuus voor dit ongemak.

Je hoeft nu alleen nog dit formulier in te vullen: