Cosmetische tandheelkunde voor een stralend gebit

Cosmetische tandheelkunde – voor een mooi gebit

Met prachtige tanden stevig in een lekkere appel bijten.

Met prachtige tanden stevig in een lekkere appel bijten.

Cosmetische tandheelkunde, ook wel esthetische tandheelkunde genoemd, draait om het verfraaien van je gebit. Een mooi gebit, met mooie tanden en kiezen spelen een belangrijke rol bij je uiterlijk en zelfvertrouwen. Het is logisch dat daar steeds vaker hoge eisen aan gesteld worden. Met tandkleurige vulmaterialen, facings en kronen kunnen wij de vorm, stand en kleur van je tanden en kiezen verbeteren.

En zijn je tanden wat vergeeld? Onze veilige bleekmethode levert een prachtig resultaat op. Wij werken met natuurlijke tandheelkundige materialen en producten.

Specialisatie

Het verfraaien van je gebit vereist in ons vakgebied vakmanschap. Voor ons is het een uitdaging om er voor te zorgen dat je weer een prachtig en functioneel gebit krijgt. We zijn je graag van dienst.

Behandelplan, kosten en vergoeding verzekering

Neem voor meer informatie, een behandelplan en kostenbegroting contact op met je behandelend tandarts. Bleken en facings worden vaak niet vergoed door je verzekering. Kronen en bruggen worden vaak wel vergoed. Bespreek met je tandarts wat dit voor jouw situatie betekent.