Nota en betalen

Infomedics verzorgt onze nota’s

Serie-2---wij-gaan-naar-de-tandarts_MG_0709In onze praktijk besteden wij liever onze tijd aan jou, dan aan administratie. Daarom verzorgt Infomedics voor ons het maken, verzenden en innen van nota’s. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het digitaal factureren en innen van declaraties en werkt voor duizenden zorgaanbieders.

Duidelijke rekening

Onze rekening is opgebouwd uit de verrichtingen tijdens de behandeling. Bij iedere verrichting staat een code en de behandeldatum. Zie Tarieven voor meer informatie over de door de Nederlandse Zorgautoriteit landelijk vastgestelde behandelingen, codes en tarieven. Tarieven zijn dus gelijk voor alle tandartsen in Nederland.

Declareren bij verzekeraar

Met veel zorgverzekeraars heeft Infomedics een overeenkomst. In dat geval wordt de nota door hen direct naar je zorgverzekeraar gestuurd. Dat is wel zo gemakkelijk. Je ontvangt via Infomedics, of via je eigen verzekering, een “restnota” voor het eventueel niet vergoede gedeelte. Is er geen overeenkomst met je zorgverzekeraar dan ontvang je een link naar de nota via email. Deze nota kan je dan declareren bij je verzekeraar.

Je rekening op papier of online?

Als je de rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk je e-mailadres en je mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om je veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar je rekening klaarstaat. Als je inlogt op je Infomedics portaal, vul je de SMS-code in die je van Infomedics ontvangt. Wilt je de rekening liever op papier ontvangen, dan kun je dat op je portaal zo instellen. Meer informatie vindt je op www.infomedics.nl.

INFOMEDICSBetalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036-203 19 00. Zij kunnen je helpen met een betalingsregeling.

Vragen over je rekening

Lees voor meer informatie over onze digitale nota het artikel over Kies & Co stuurt nota via email.

Je gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om je rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming lees je op www.infomedics.nl/privacy.