Nieuwe tandarts Lisette bij Kies & Co in IJsselstein

De afgelopen maanden liepen de wachttijden voor een afspraak of vervolgafspraak op, als gevolg van het groeiende patiëntenbestand. In de zomer van 2015 was er mede daardoor voor het eerst een wachtlijst. Het werd daarom de hoogste tijd ons team verder uit te breiden met een nieuwe tandarts. We zijn er in geslaagd een collega te vinden die nauw aansluit bij de wijze waarop wij vanuit Tandartspraktijk Kies & Co met onze patiënten en met elkaar omgaan. Mensen maken immers het verschil.

Tandarts_Tandartspraktijk Kies en CoUitbreiding met tandarts Lisette

Daarom zijn we blij dat Lisette Overkamp-Lamers sinds 1 september 2015 als nieuwe tandarts het team van Tandartspraktijk Kies & Co in IJsselstein versterkt. Zij is in 2008 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Nijmegen en is aangesloten bij het KNMT, Nederlandse Vereniging voor KindertandheelkundeNVT en Vereniging tot Bevordering der 
Tandheelkundige Gezondheid voor Gehandicapten.

Kindertandheelkunde

Lisette is gespecialiseerd in kindertandheelkunde en in de behandeling van angstige patiënten en patiënten met een (verstandelijke) beperking. Bovendien voel je je door haar uitgesproken vrolijkheid snel op je gemak. Lisette komt op dinsdag, woensdag en vrijdag onze praktijk versterken.