Complimenten motiveren

Blij met tandartsWij doen het elke dag. Complimenten geven, want dat motiveert. Maar natuurlijk alleen als onze kleine maar ook onze grote patienten deze complimenten verdienen. Dat is een bekroning op de inzet en een goed teken van motivatie om samen te zorgen voor een optimale mondgezondheid. Ook bij ons voelt het goed om een complimenten uit te delen. Want we doen het samen. Zo beloon je toch ook jezelf een beetje :).

Complimenten ontvangen

Maar als je dan na een lange week hard werken, op vrijdagavond moe en voldaan thuis op de bank bij aan het komen bent, en je ontvangt het onderstaande bericht! Dan vloeit de vermoeidheid direct weg en start het weekend wel op een leuke manier.

“Vandaag onze eerste afspraak bij Lisette Overkamp-Lamers. Onze dochter was nogal bang en was ook nog als eerste aan de beurt. Daar voelde ze niet veel voor, maar Lisette wist haar op een leuke en wat speelse manier helemaal op haar gemak te krijgen. Fantastisch!

Ook zelf als prettig ervaren. Er wordt de tijd genomen en duidelijk verteld wat er wordt gedaan en eventueel waarom.

Kortom wij zijn blij met de overstap!”

Tandarts_Tandartspraktijk Kies en Co

Lisette Overkamp-Lamers (tandarts)

“Dank je wel voor de complimenten Sebastiaan Pekelharing, En ook nog eens op de dag dat besloten is dat ik naast de vrijdag, vanaf eind juli 2016 ook op dinsdag en woensdag bij Tandartspraktijk Kies & Co werken mag. Dank je wel voor een leuke start van mijn weekend.”

Met vriendelijke groet,

Lisette Overkamp-Lamers

Ps. Wil je ook een compliment geven?