Tandartspraktijk Kies & Co start in IJsselstein

Kies&Co-logoIJsselstein is een moderne tandartspraktijk rijker.

Ik heb in 2012 mijn tandartspraktijk het Tandentheater kunnen verkopen aan Dental Care Utrecht. Op 1 maart 2012 open ik nu een nieuwe praktijk in mijn woonplaats IJsselstein. Tandartspraktijk Kies & Co, een praktijk voor tandheelkunde en mondhygiene. Een praktijk waar je persoonlijke aandacht krijgt en gewoon goed geholpen wordt. Waar iedereen zich op het gemak voelt en ik en mijn team gewoon fijn kunnen werken met de nieuwste apparatuur.

10 jaar ervaring als tandarts

Direct na mijn studie ben ik in 2002 met mijn eerste tandartspraktijk gestart, het Tandentheater in Utrecht. In al die jaren heb ik een geweldig leuk contact met mijn patiënten opgebouwd. Samen met deze patiënten heb ik met mijn team hard gewerkt aan steeds betere preventie en goed gesaneerde gebitten. We hebben flinke verbeteringen kunnen realiseren. Ik vind het heel jammer om nu afscheid te moeten nemen. Je bouwt toch een heel persoonlijke band op. Maar ik ben ook heel tevreden over hoe ik dat nu achterlaat. Dental Care Utrecht heeft een uitstekende reputatie. Ik kan mijn patiënten met een goed gevoel DCU aanbevelen.

Nieuwe start tandarts- en mondhygiene praktijktandartspraktijk-ijsselstein-kies-co

Ik woon inmiddels sinds 2009 In IJsselstein. Daar is momenteel een groot tekort aan tandartsen en mondhygienisten. Veel inwoners hebben een tandarts of mondhygieniste buiten IJsselstein en zoeken in IJsselstein een moderne tandartspraktijk die op een persoonlijke wijze samen werkt aan een goed gebit. Daarvoor zijn ze bij Kies & Co aan het juiste adres.We hebben bovendien een mooie lokatie gevonden aan de Floridalaan in IJsselstein. We starten daar met twee behandelkamers en willen dit stap voor stap verder gaan uitbreiden. Niet te snel want persoonlijke aandacht en kwaliteit staan voorop.

Ben je ook nieuwsgierig naar onze andere nieuwsberichten over mondgezondheid en preventie?