Behandelingen tandarts en mondhygieniste Kies & Co

Mondgezondheid en een gezond lichaam?

Je staat er niet dagelijks bij stil, maar je mond is enorm belangrijk. Je praat, je eet, je lacht, zingt en zoent met je mond. Maar wist je dat er ook een relatie is tussen een gezonde mond en een gezond lichaam? Zo kan een ongezonde mond invloed hebben op hart- en vaatziekten, reuma en diabetes. Kies & Co in IJsselstein helpt je bij een goede mondgezondheid met diverse behandelingen.

Preventie en controle

Wie gezond oud wil worden is zuinig op zijn mond en verzorgt zijn gebit goed. Lees onze tips voor een goede mondgezondheid. Voor een leven lang een gezond gebit is preventie heel belangrijk om je eigen tanden en kiezen langer te blijven gebruiken. Wij volgen je mondgezondheid op de voet door een periodieke controle.

Mondhygiëne

Je tandarts helpt je daarbij. Zij/hij kijkt naar je gebit, maar signaleert ook andere gezondheidsproblemen die in de mond zichtbaar worden. Daarbij is onze mondhygiënist je coach die je helpt om je tandvlees en mond gezond te maken en dat zo te houden.

Speciaal voor kinderen

Jong geleerd is oud gedaan. In onze tandartspraktijk is ook een kindertandverzorgster werkzaam. Zij is bevoegd en gespecialiseerd in het behandelen van kinderen.

Angstig?

Gelukkig is er wel iets aan angst voor de tandarts te doen. Onze specialiste Lisette Overkamp-Lamers helpt daar graag bij.

Cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde draait om het verfraaien van je gebit. Een fraaie lach met frisse witte tanden begint bij Tandartspraktijk Kies & Co.

Tanden bleken

Een wit en stralend gebit. Wie wil dat niet? Je tanden witter maken door het bleken van tanden kan in veel gevallen, maar niet altijd.

Meer informatie?

Wil je meer weten over mondgezondheid? Maak dan een keuze uit één van de vele folders.