Proclaimer

Hier vindt u de Proclaimer Kies & Co. Deze proclaimer omvat hoe wij met persoonsgegevens en auteursrecht omgaan.

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Kies & Co. Wij besteden de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van deze website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is, dan stellen wij het op prijs als u ons dat laat weten door een e-mail te sturen naar info@kiesenco.com.

Persoonsgegevens

Wij vinden de bescherming van uw persoonsgegevens een belangrijke zaak. Eventueel verzamelde informatie over uw bezoeken aan de website wordt slechts gebruikt voor het ondersteunen van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Deze informatie wordt nooit gebruikt voor het identificeren van individuele personen. De ten behoeve van informatieverzoeken of e-mail verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie.

Privacy verklaring

Lees ook onze privacy-pagina voor het uitleg over hoe wij met je gegevens omgaan.

Auteursrecht

Deze website is ontwikkeld door tdme Marketing & Communication in nauwe afstemming met de medewerkers van Kies & Co. De informatie op deze site, zowel de tekst als het beeldmateriaal, is en blijft eigendom van Kies & Co, tenzij anders vermeld. Als u informatie van deze website in uw eigen publicaties wilt overnemen, mag dat alleen met vermelding van de bron.