Zoek je een nieuwe tandarts in IJsselstein?

Oriënteer je je op een nieuwe tandarts in IJsselstein?

Kies & Co is niet zomaar een praktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne. Volwassenen en kinderen voelen zich door de aangename sfeer in onze hypermoderne praktijk al snel op hun gemak.

Aangename sfeer in onze hypermoderne praktijk.

Wij hebben een overzicht gemaakt van de volgens onze patiënten belangrijkste informatie om een keuze te maken. Dat is handig als je een nieuwe tandarts in IJsselstein zoekt. Overstappen naar een andere tandarts doe je immers niet zomaar.

Vijf redenen voor keuze nieuwe tandarts

  1. “Liever een tandarts in IJsselstein / dichterbij huis. Scheelt tijd en dichtbij i.g.v. eventuele pijnklachten.”
  2. “Ik wil een meer zorgzame tandarts die mij en mijn kinderen meer op het gemak kan stellen.”
  3. “Ik voel mij meer op het gemak als ik steeds door dezelfde tandarts behandeld kan worden.”
  4. “Ik vind duidelijke communicatie in goed Nederlands belangrijk.”
  5. “Ik ben ontevreden over mijn huidige tandarts en hoor goede verhalen over deze tandartspraktijk.”

Ervaringen patiënten met Tandarts Kies & Co

Een belangrijke en objectieve bron van informatie over onze dienstverlening wordt o.a. geboden via vergelijkingssites. Patiënten delen daar hun ervaringen en beoordelen tandartsen en tandartspraktijken. Raadpleeg onze patiënt-ervaringen of vergelijk de tandartsen uit IJsselstein via Independer.

Voordelen Tandarts Kies & Co

Tandarts Kies&Co in IJsselstein is niet zomaar een tandartspraktijk. Periodiek doen wij een tevredenheidsonderzoek. Hieruit blijkt dat onze patiënten met name tevreden zijn over:

  1. Persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie. De gehele behandeling altijd uitgevoerd door je vaste tandarts.
  2. Specialisatie in kindertandzorg. Kinderen voelen zich al snel op hun gemak. En ouders daardoor ook.
  3. Ik kan terecht voor alle preventieve mondzorg: tandheelkunde en mondhygiëne.
  4. Niet alleen een aangename sfeer maar ook een hypermoderne praktijk en up-to-date behandelmethoden.
  5. Ik voel mij beter op mijn gemak. Ik krijg duidelijke informatie en nagenoeg alle behandelingen worden pijnloos uitgevoerd.

Vriendelijke en deskundige medewerkers Tandarts Kies & CoTeam-Tandartspraktijk-KiesenCo-tandarts-IJsselstein

Ons team zorgt voor een aangename sfeer. Kinderen en volwassenen voelen zich daardoor bij ons snel op hun gemak. Zo zorgen wij samen met jou voor een goed verzorgd gebit.

Kwaliteit Tandarts Kies & Co

Deze tandartspraktijk is aangesloten bij het KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen). Bovendien zijn onze tandartsen BIG-geregistreerd, wat duidelijkheid geeft over de bevoegdheid. Hier kun je meer lezen over onze keurmerken en alle kwaliteit-aspecten.

Tandartstarieven

Tandartspraktijk Kies & Co werkt met de landelijk vastgestelde tarieven. De kosten van behandelingen zijn bij iedere tandarts en mondhygiëniste dus gelijk. Hier vind je meer informatie over deze tarieven en over het verzekeren daarvan.

Makkelijk bereikbaar

Tandarts Kies&Co is makkelijk te bereiken vanuit IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik en omgeving. Je vindt ons aan de Floridalaan 6 in IJsselstein (Zenderpark). Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Samen met collega’s en assistentes is praktijkhouder Barbara Zijlstra je graag van dienst. We nodigen je van harte uit voor een bezoek.

Welkom bij Tandarts Kies & Co

Wij kennen geen wachtlijst, je bent dus van harte welkom. Wellicht is het handig de volgende informatie te lezen “Soepel overstappen naar je nieuwe tandarts”. Mis je nog informatie of heb je nog vragen? Bel dan even of stuur een bericht. Heb je al het goede gevoel? Dan kun je je online inschrijven. Maar bellen of langskomen kan natuurlijk ook.