Verandering nota

wijziging-digitale-notaOns administratiekantoor heeft ons geïnformeerd dat er enkele wijzigingen zijn in het facturatieproces. Deze aanpassingen zijn noodzakelijk om informatie beter te beveiligen en zo te blijven voldoen aan de Wet Meldplicht Datalekken.

Veranderingen (digitale) nota

  1. Vanaf begin november 2016 staat er op een nota niet langer een BSN-nummer (burgerservicenummer). Voor uw eventuele declaratie bij de zorgverzekeraar dient u uw BSN-nummer met de hand in te vullen op uw nota. De positie waar u uw BSN-nummer invult is in ROOD aangegeven op uw nota.
  2. U heeft toegang tot uw eigen portaal bij UwNota met behulp van uw factuurnummer, geboortedatum, postcode en huisnummer. Dit is een enkelvoudige beveiligingsfactor. Daar wordt nu een tweede beveiligingsfactor aan toegevoegd, een SMS-bericht naar uw mobiele nummer. Is er bij Tandartspraktijk Kies en Co echter geen mobiel nummer van u bekend, kunnen wij geen SMS sturen. Dat betekent dat u niet langer toegang kunt krijgen tot dit portaal. Wel kunt u gewoon telefonisch informatie bij UwNota opvragen.
  3. Vanaf 16 december 2016 ontvangt u zowel een papieren factuur als een e-mail met een betaallink. Gebruikt u de betaallink dan ontvangt u voortaan automatisch een digitale factuur. In uw portaal kunt u altijd zelf aanpassen of u het versturen van digitale facturen wenst aan- of uit te zetten. Zet u het uit, dan ontvangt u in het vervolg een papieren per post.