UwNota heet voortaan Infomedics

InfomedicsIn onze praktijk geven wij je graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan uwnota.nl. Met ingang van 7 februari 2017 verandert uwnota.nl zijn naam in Infomedics. Dat is ook nu al de naam van het bedrijf achter uwnota.nl. Eén bedrijf, één naam. Dat is voor iedereen duidelijker.

Wat verandert er?

Je ontvangt vanaf februari 2017 rekeningen met daarop de naam en het logo van Infomedics. Als je meer informatie wilt over je rekening, dan kun je daarvoor straks terecht op www.infomedics.nl. Het IBAN (het bankrekeningnummer) blijft hetzelfde, maar de tenaamstelling bij internetbankieren verandert vanaf februari 2017 in Infomedics. Als je van uwnota.nl digitale rekeningen krijgt, ontvang je die straks van Infomedics.

Wat blijft hetzelfde?

Alle betalingsafspraken en -voorwaarden blijven hetzelfde. Je kunt Infomedics op hetzelfde telefoonnummer bereiken dat je gewend bent. En je krijgt dezelfde mensen aan de telefoon als nu.

Heb je vragen?

Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen op www.uwnota.nl. Kom je er niet uit, bel gerust met de servicedesk van Infomedics op 036 – 203 19 00.